17. Nehar Tüblek Karikatür Yarışması sonuçları açıklandı…

17. Nehar Tüblek Karikatür Yarışması’nın  Ödül Töreni 6 Mart 2012’de  Akadlar Kültür Merkezi’nde yapılacak. 6 Mart 1995’te vefat eden, karikatürümüzün değerli sanatçılarından Nehar Tüblek adına Beşiktaş Belediyesi ile Karikatürcüler Derneği işbirliğince düzenlenen geleneksel karikatür yarışmasının on yedincisi gerçekleşti... Bu yılki yarışmada özel bir konu belirlenmemiş, konu seçimi sanatçıya bırakılmıştı. Yarışmaya katılan karikatürleri değerlendirmek üzere,   Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Kemal Çiloğlu ve karikatüristler Tonguç Yaşar, Erdoğan Bozok, Raşit Yakalı, Mahmut AkgünAziz Yavuzdoğan ve Ahmet Öztürklevent’den oluşan seçiciler kurulu, 21 Şubat 2012 Salı günü Beşiktaş Belediyesi başkanlık binasında toplanarak ödülleri aşağıdaki gibi belirledi. Seçiciler kurulu bu yılda 15 yaş altı ve 15-18 yaş grubu genç karikatürcülere  özendirme ödülleri verdi.

Yarışmaya katılan tüm çizerlere teşekkür ediyor ve ödül kazanan arkadaşlarımızı kutluyor, başarılarının sürekliliğini diliyoruz.

Ödül Töreni 6 Mart 2012 tarihinde (Saat:19.00-21.00) Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir... (haber ve fotoğraflar: Akdağ Saydut)

16. Nehar Tüblek Karikatür Yarışması’nda dereceye girenler:

Birincilik Ödülü : Burak ERGİN

İSMAİL ÜNAL Beşiktaş Belediye Başkanı

KEMAL ÇİLOĞLU Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili

TONGUÇ YAŞAR Karikatürcü

ERDOĞAN BOZOK Karikatürcü MAHMUT AKGÜN Karikatürcü AZİZ YAVUZDOĞAN Karikatürcü RAŞİT YAKALI Karikatürcü AHMET ÖZTÜRKLEVENT Karikatürcü